Leads

Leads är en potensiell kund som är anskaffad via olika metoder och kanaler på nätet, för att sen kunna skickas till en passande säljare med varor av intresse till sagd kund det här kallas leadsgenerering

Leads

Ett lead är en identifiering av en person som har intresse och behörighet att köpa en produkt eller tjänst. Detta är det första steget i en säljprocess – dvs en person som registrerar sig för en typ av erbjudande,

När du köper internet leads från ett marknadsbolag finns ett brett utbud av olika produkter beroende på hur leadsen säljs.

Exklusiva internet leads säljs till ett företag för att användas för att generera ökad omsättning till bolaget.

Leadsen skall innehålla inte bara grundläggande information om en person (t ex Förnamn, Efternamn, E-post, etc.), men också mer detaljerad information.

Om du har ett nytt företag som är starkt beroende av telefon eller-person säljsamtal för att generera intäkter, kan en leads lista bidra till att göra ditt arbete lite enklare. Leads är listor över potentiella kunder eller kunder som har uttryckt ett intresse för din typ av produkt eller tjänst. Leads listor är värdefulla eftersom de minskar ditt behov av att gå ut och hitta dina målkunder.